Cosul Tau

Descopera reducerile de BLACK FRIDAY. Transport gratuit in 24-48 ore!

Karl Lagerfeld

Colectiile KARL LAGERFELD stau sub semnatura artistului si designer-ului cu acelasi nume si poarta detalii subtile de finete si eleganta. KARL LAGERFELD a colaborat cu diferite case de moda printre cele mai cunoscute se remarca Chanel si Fendi.

PANTALONI KARL LAGERFELD  fabricati din bumbac cu un aer casual care pot fi purtati si  in timpul plimbarilor, dar si la sala de sport. Sunt atasate doua buzunare in partile laterale cu inchidere fermoar si unul in partea din spate.Compozitie: bumbacCuloare: NegruColectiile KARL LAGER..
1.249,00RON
Fără TVA:1.249,00RON
PANTALON KARL LAGERFELD  fabricati din bumbac cu un aer fresh care pot fi purtati si  in timpul plimbarilor, dar si la sala de sport. Sunt atasate doua buzunare in partile laterale. In partea din fata are atasat logo-ul iconic.Compozitie: bumbacCuloare: NegruColectiile KARL LAGERFELD ..
1.249,00RON
Fără TVA:1.249,00RON
JACHETA KARL LAGERFELD este confectionata din bumbac de inalta calitate foarte rezistent cu maneci lungi. In partea din fata are atasate doua buzunare care se inchid cu fermoar. Inchiderea se face frontal - cu fermoar. Logo iconic atasat frontal in culoare rosie.Compozitie:  bumbacCuloare:..
1.699,00RON
Fără TVA:1.699,00RON
JACHETA KARL LAGERFELD este confectionata din bumbac de inalta calitate foarte rezistent cu maneci lungi. In partea din fata are atasate doua buzunare care se inchid cu fermoar. Inchiderea se face frontal - cu fermoar. Logo metalic atasat frontal. Compozitie:  bumbac, poliesterCuloare: Negru ..
1.499,00RON
Fără TVA:1.499,00RON
JACHETA KARL LAGERFELD este confectionata din bumbac de inalta calitate foarte rezistent cu maneci lungi. In partea din fata are atasate doua buzunare care se inchid cu fermoar. Inchiderea se face frontal - cu fermoar. Logo iconic atasat frontal.Compozitie:  bumbacCuloare: NegruColectiile ..
1.599,00RON
Fără TVA:1.599,00RON
Vesta KARL LAGERFELD-    confectionata din materiale de calitate superioara si design clasic. Accesorizata cu doua buzunare frontale. Inchiderea se face cu fermoar. Logo semnatura aplicat in partea frontala.Compozitie: poliester, viscoza, elastanCuloare: NegruColectiile KARL LAGERFELD stau..
2.699,00RON
Fără TVA:2.699,00RON
GEACA KARL LAGERFELD  este confectionata din materiale de inalta calitate foarte rezistent cu maneci lungi. In partea din fata are atasate doua buzunare  si logo brand pe maneci. Inchiderea se face frontal - cu fermoar.Compozitie: poliester, poliamida, puf si pene de rataCuloare: Bleumarin..
1.999,00RON 2.899,00RON
Fără TVA:1.999,00RON
GEACA KARL LAGERFELD  este confectionata din materiale de inalta calitate foarte rezistent cu maneci lungi. In partea din fata are atasate doua buzunare  si logo brand. Inchiderea se face frontal - cu fermoar.Compozitie: poliester, poliuretanCuloare: NegruColectiile KARL LAGERFELD stau sub..
1.999,00RON 2.699,00RON
Fără TVA:1.999,00RON
Jacheta KARL LAGERFELD  este confectionat din materiale de inalta calitate foarte rezistente cu maneci lungi. In partea din fata are atasate buzunare care se inchid cu fermoar. Compozitie: piele, poliesterCuloare: NegruColectiile KARL LAGERFELD stau sub semnatura artistului si designe..
3.499,00RON
Fără TVA:3.499,00RON
Jacheta KARL LAGERFELD  este confectionat din materiale de inalta calitate foarte rezistent cu maneci lungi. In partea din fata are atasat logo kARL. Jacheta are o gluga reglabila.Compozitie: bumbacCuloare: NegruColectiile KARL LAGERFELD stau sub semnatura artistului si designer-ului cu ac..
1.199,00RON
Fără TVA:1.199,00RON
GEACA KARL LAGERFELD  este confectionata din materiale de inalta calitate foarte rezistent cu maneci lungi. In partea din fata are atasate doua buzunare care se inchid cu fermoar. Inchiderea se face frontal - cu fermoar. Culoare: NegruCompozitie: poliester, poliuretan, elastan, puf de rata..
1.999,00RON 2.899,00RON
Fără TVA:1.999,00RON
Jacheta KARL LAGERFELD  este confectionat din materiale de inalta calitate foarte rezistent cu maneci lungi. In partea din fata are atasat logo kARL. Jacheta are o gluga reglabila.Compozitie: bumbacCuloare: BleumarinColectiile KARL LAGERFELD stau sub semnatura artistului si designer-ului c..
1.199,00RON
Fără TVA:1.199,00RON
Afişare 1 - 12 din 84 (7 pagini)

haine si incaltaminte Karl Lagerfeld

imbracaminte si incaltaminte karl lagerfeld

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat