Cosul Tau

🛍️ Iti oferim extra-reduceri la sute de produse!🛍️

Jeans pentru barbati

Brand: VERSACE
JEANS Versace fabricati din bumbac, poliester si elastan. Designul pantalonilor este unul clasic si cool. Doua buzunare frontale si doua In partea din spate. Logo in culoare contrastanta galbena atasat in partea din spate si logo label in zona buzunarului frontalCompozitie: bumbac,  elasta..
2.999,00RON
Fără TVA:2.999,00RON
JEANS DOLCE & GABBANA sunt fabricati din bumbac foarte confortabili special creati cu un design clasic pentru a fi purtati la orice eveniment. Au patru buzunare- doua frontale si doua in partea din spate si logo placuta atasat in partea din spate pe buzunar.Compozitie: 98% bumbac, 2% elasta..
2.999,00RON
Fără TVA:2.999,00RON
JEANS DOLCE & GABBANA sunt fabricati din bumbac foarte confortabili special creati cu un design clasic pentru a fi purtati la orice eveniment. Au patru buzunare- doua frontale si doua in partea din spate si logo in partea din spate.Compozitie: bumbac, elastanCuloare: NegruDolce and Gabbana ..
3.399,00RON
Fără TVA:3.399,00RON
JEANS DOLCE & GABBANA sunt fabricati din bumbac foarte confortabili special creati cu un design fresh pentru a fi purtati la orice eveniment. Au patru buzunare- doua frontale si doua in partea din spate si logo sub forma de placuta. Compozitie: bumbac,elastanCuloare: NegruDolce and Gab..
3.399,00RON
Fără TVA:3.399,00RON
Brand: DSQUARED2
JEANS DSQUARED2 fabricati din bumbac foarte confortabili. Au buzunare atasate frontal dar si in partea din spate.  Logo negru atasat pe partea din spate. Pot fi integrati intr-o tinuta alaturi de un hanorac sau tricou. Compozitie: 98% bumbac, 2% elasten Culoare: NegruCroiala: Tidy BikerD..
2.399,00RON
Fără TVA:2.399,00RON
Brand: DSQUARED2
BLUGI  DSQUARED2  fabricati din bumbac. Designul pantalonilor este o combinatie intre stilurile: italian, britanic si canadian. Doua buzunare frontale si doua In partea din spate. In partea frontala efectul este unul uzat. Logo atasat pe partea din spate.Compozitie: 98% bumbac, 2% elastanC..
2.999,00RON
Fără TVA:2.999,00RON
Brand: DSQUARED2
BLUGI  DSQUARED2  fabricati din bumbac. Designul pantalonilor este o combinatie intre stilurile: italian, britanic si canadian. Doua buzunare frontale si doua In partea din spate. Efectul uzat  all over ii ofera tinuteti un look hot. . Logo-ul  multicolor este atasat pe partea di..
3.999,00RON
Fără TVA:3.999,00RON
Brand: DSQUARED2
BLUGI  DSQUARED2  fabricati din bumbac. Designul pantalonilor este o combinatie intre stilurile: italian, britanic si canadian. Doua buzunare frontale si doua In partea din spate. Jeans-ul are un efect uzat si strasuri inserate. Logo atasat pe partea din spate in culoare neagra.Compozitie:..
4.299,00RON
Fără TVA:4.299,00RON
Brand: DSQUARED2
Jeans DSQUARED2  fabricati din bumbac. Designul pantalonilor este o combinatie intre stilurile: italian, britanic si canadian. Doua buzunare frontale si doua In partea din spate. Efect uzat si strasuri inserate in partea frontala.  Logo atasat pe partea din spate in culoare rosie.Compoziti..
4.299,00RON
Fără TVA:4.299,00RON
Brand: DSQUARED2
Jeans DSQUARED2  fabricati din bumbac. Designul pantalonilor este o combinatie intre stilurile: italian, britanic si canadian. Doua buzunare frontale si doua In partea din spate.  Logo atasat pe partea din spate, eticheta este neagra.Compozitie: poliester, bumbac, elastanCuloare: NegruCroi..
2.399,00RON
Fără TVA:2.399,00RON
Brand: DSQUARED2
Jeans DSQUARED2  fabricati din bumbac. Designul pantalonilor este o combinatie intre stilurile: italian, britanic si canadian. Doua buzunare frontale si doua In partea din spate. Efectul uzat si insertii portocalii in partea din fata. Logo atasat pe partea din spate, eticheta este portocalie.Co..
2.999,00RON
Fără TVA:2.999,00RON
Brand: DSQUARED2
BLUGI  DSQUARED2  fabricati din bumbac. Designul pantalonilor este o combinatie intre stilurile: italian, britanic si canadian. Doua buzunare frontale si doua In partea din spate. Efect uzat. Logo atasat pe partea din spate.Compozitie: 98% bumbac, 2% elastanCuloare: AlbastruCroiala: S..
2.999,00RON
Fără TVA:2.999,00RON
Afişare 1 - 12 din 266 (23 pagini)

jeans de lux pentru barbati

 In aceasta categorie veti regasi o multitudine de stil-uri. In functie de stilul si constitutia dumneavoastra, aveti posibilitatea de a alege blugi realizati pe croieli diferite, modele cu aspect uzat sau modele clasice. Practici și la moda, blugii sunt oferiti de colectiile de top: Dsquared2, Dolce & Gabanna si Alexander Mcqueen.

jeans pentru barbati de la branduri premium

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat