Cosul Tau

Descopera reducerile de BLACK FRIDAY. Transport gratuit in 24-48 ore!

Amiri

Mike AMIRI s-a insirpat din cultura rock 'n' roll din California care i-a definit debutul. Gama casual de imbracaminte, denim și accesorii este realizata din materiale premium si are un aer fresh. Brandul Amiri exprima spiritul rebel al tinerilor din Los Angeles. Colectiile aduc standarde de lux, fiind realizate in cele mai mari fabrici din Italia si Japonia si Los Angeles

Brand: AMIRI
SNEAKERS Amiri  - sunt confectionati din piele  si insertii colorate, special creati ca sa te puna in evidenta! Sunt unisex.Material: piele, cauciucCuloare: Alb/BleuMike AMIRI s-a insirpat din cultura rock 'n' roll din California care i-a definit debutul. Gama casual de imbracaminte, ..
3.499,00RON
Fără TVA:3.499,00RON
Brand: AMIRI
SNEAKERS Amiri  - sunt confectionati din piele  si insertii negre, special creati ca sa te puna in evidenta! Sunt unisex.Material: 50%piele, 50% fabric, 100% cauciucCuloare: Alb/MaroMike AMIRI s-a insirpat din cultura rock 'n' roll din California care i-a definit debutul. Gama casual ..
3.999,00RON
Fără TVA:3.999,00RON
Brand: AMIRI
SNEAKERS Amiri  - sunt confectionati din piele  si insertii negre, special creati ca sa te puna in evidenta! Sunt unisex.Material: 50%piele, 50% fabric, 100% cauciucCuloare: Alb/NegruMike AMIRI s-a insirpat din cultura rock 'n' roll din California care i-a definit debutul. Gama casual..
3.999,00RON
Fără TVA:3.999,00RON
Brand: AMIRI
SNEAKERS Amiri  - sunt confectionati din piele  si insertii negre, special creati ca sa te puna in evidenta! Sunt unisex.Material: 50%piele, 50% fabric, 100% cauciucCuloare: AlbaMike AMIRI s-a insirpat din cultura rock 'n' roll din California care i-a definit debutul. Gama casual de i..
3.999,00RON
Fără TVA:3.999,00RON
Brand: AMIRI
TRICOU AMIRI  - este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund si maneci scurte. Este un tricou fresh si exclusivist datorita imprimeului. Compozitie: bumbac    Culoare: Negru   Mike AMIRI s-a insirpat din cultura rock 'n..
4.899,00RON
Fără TVA:4.899,00RON
Brand: AMIRI
JEANS Amiri  sunt fabricati din bumbac foarte confortabili special creati cu un design unic pentru a fi purtati la orice iesire cu prietenii. Aspectul lor este unul uzat. Au patru buzunare- doua frontale si doua in partea din spate. Insertie neagra  cu logo in partea din spate.Compozi..
7.499,00RON
Fără TVA:7.499,00RON
Brand: AMIRI
Sapca AMIRI - este confectionata din materiale de inalta calitate si accesorizata cu imprimeu alb brand.Compozitie: poliester, bumbac   Culoare: MaroMike AMIRI s-a insirpat din cultura rock 'n' roll din California care i-a definit debutul. Gama casual de imbracaminte, denim ..
1.899,00RON
Fără TVA:1.899,00RON
Brand: AMIRI
Sapca AMIRI - este confectionata din materiale de inalta calitate si accesorizata cu imprimeu alb brand.Compozitie: bumbacCuloare: NegruMike AMIRI s-a insirpat din cultura rock 'n' roll din California care i-a definit debutul. Gama casual de imbracaminte, denim și accesorii este reali..
1.899,00RON
Fără TVA:1.899,00RON
Brand: AMIRI
Pantaloni AMIRI sunt fabricati din bumbac foarte confortabili special creati cu un design unic pentru a fi purtati la iesiri cu prietenii si la sala de sport.  Au buzunare frontale si in partea din lateral are logo.  Compozitie: bumbacCuloare: NegruMike AMIRI s-a insirpat din cul..
4.499,00RON
Fără TVA:4.499,00RON
Brand: AMIRI
TRICOU AMIRI  - este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund si maneci scurte. Accesorizata cu imprimeu Hockey in partea din fata  ofera o nota unica si stilata.        Compozitie:  bumbac       Culoare: Alb Mike ..
2.699,00RON
Fără TVA:2.699,00RON
Brand: AMIRI
TRICOU AMIRI  - este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund si maneci scurte. Accesorizata cu imprimeu Hockey in partea din fata  ofera o nota unica si stilata.        Compozitie:  bumbac       Culoare: Negru Mik..
2.699,00RON
Fără TVA:2.699,00RON
Brand: AMIRI
Bluza AMIRI  - este confectionata din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci lungi.  Accesorizat cu imprimeu frontal.Compozitie:  bumbacCuloare: NegruMike AMIRI s-a insirpat din cultura rock 'n' roll din California care i-a definit debutul. Gama casual de imb..
4.999,00RON
Fără TVA:4.999,00RON
Afişare 1 - 12 din 130 (11 pagini)

haine si incaltaminte Amiri

imbracaminte si incaltaminte marca Amiri

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat