Cosul Tau

Politica de Livrare si Retur

Produsele comandate se livreaza  Express in termen de 24 de ore, de la data confirmarii comenzii. Toate comenzile care sunt plasate in zilele de sambata si duminica se proceseaza si trimit prin curier incepand cu prima zi a saptamanii. In perioadele aglomerate si in perioada sarbatorilor, exista posibilitatea ca unele comenzi sa aiba mici intarzieri, dar care vor fi anuntate in prealabil, clientului.

 Achizitiile facute in magazine nu beneficiaza de dreptul de retur ( retragere din contract) conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014.  Persoanele juridice nu au drept de retur indifferent de modalitatea de achizitie( comanda online, livrare sau ridicare din magazin).  Pentru produsele achizitionate din magazine sau online care prezinta defecte  in momentul livrarii (receptiei), clientul trebuie sa notifice in scris CAPODOPERA in termen de 48 de ore de la livrarea produsului. Pentru coletele care prezinta deteriorari vizibile ale ambalajului la livrarea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor. Pentru a Evita neintelegerile, coletul trebuie sa fie fotografiat si sa se intocmeasca impreuna cu reprezentatul firmei de curierat un process verbal in care se specifica starea coletului.

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei la toate comenzile care sunt inregistrate in platforma noastra: www.capodopera12.ro.

Livrarea coletelor se face prin Fan Curier sau Sameday.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, clientul beneficiaza de dreptul de retragere din contract în următoarele condiții:

Clientul are dreptul sa returneze un produs, fara sa fie nevoie sa justifice decizia, in termen de 14 zile, incepand cu ziua in care a intrat in posesia fizica a produsului. In acest sens, clientul va trebui sa informeze vanzatorul despre operatiunea de retur ori prin apel la numarul: 0799098088, ori e- mail la adresa: capodopera12@gmail.com – unde sa mentioneze Numele, Prenumele, numarul de telefon- articolul achizitionat.

Produsul trebuie să nu fie folosit și să nu fi fost desigilat, sau accesoriile de protecție să nu fi fost îndepărtate, și trebuie să conțină toate elementele în starea originală spre a putea fi revândut ca și produs nou. În cazul în care produsul poartă urme de folosință sau au fost îndepărtate elemente care îl fac impropriu pentru a fi vândut ca și produs nou, retragerea nu poate avea loc.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc. Consumatorul este responsabil in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. 

 Produsul trebuie să fie însoțit de factură fiscală, chitanță, certificat de garanție și orice alte documente care au fost transmise clientului.

 Clientul suporta costurile de livrare și este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, și va suporta în acest sens diferența dintre prețul de achiziție și prețul diminuat. Conform politicii de retur- clientul trebuie sa se asigure ca firma de curierat cu care a trimis coletul retur la Sediu – il si preda la destinatar in termenul de 14 zile. 

 Vanzatorul  va rambursa in contul clientului ( sau contul bancar pe care il vom primi de la client)  fără întârziere nejustificată, în termen de 14 zile de la data la care a fost informat de decizia de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la data recepționării produselor care au făcut obiectul vânzării.  Rambursarea sumei de bani de catre Societate, se face doar in contul clientului! In cazul in care doriti sa returnati un produs pentru ca v-ati razgandit sau nu mai doriti produsul- aveti obligatia de a suporta costul transportului.

În cazul în care doriți returnarea produselor comandate de pe www.capodopera12.ro, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0799098088 sau la adresa de email: capodopera12@gmail.com sau puteti sa folositi formularul de retur de pe site-ul nostru accesand acest link. Va stam la dispozitie pentru toate detaliile de care aveti nevoie in cazul unui retur.

Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing. Mai multe detalii puteti vedea in Politica de confidentialitate.

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat