Cosul Tau

Pantaloni barbati

Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2   fabricati din bumbac cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpu iesirile in oras cu prietenii dar si la evenimente tip cocktail. Sunt atasate buzunare laterale si doua in partea din spate.Compozitie: lanaCuloare: NegruDSQUARED este o marca fondata in 1995 de catre fra..
3.299,00RON
Fără TVA:3.299,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2   fabricati din bumbac cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor, dar si la iesirile in oras cu prietenii. Sunt atasate doua buzunare frontale si douain partea din spate. Insertia din lateral ii ofera un efect wow.Compozitie:lana, elastan, poliesterCuloare..
3.499,00RON
Fără TVA:3.499,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2   fabricati din bumbac cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor, dar si la iesirile in oras cu prietenii sau la sala de sport. Sunt atasate doua buzunare frontale. In laterale au insertie tape albastra.Compozitie: bumbac, elastan, poliesterCuloare: RosuDS..
2.699,00RON
Fără TVA:2.699,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2   fabricati din bumbac cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor, dar si la iesirile in oras cu prietenii ori la sala de sport. Sunt atasate doua buzunare frontale. Insertia din spate ii ofera un efect wow.Compozitie: viscoza, elastanCuloare: NegruDSQUARED..
2.499,00RON
Fără TVA:2.499,00RON
Brand: DSQUARED2
Pantaloni DSQUARED2 fabricati din materiale de calitate superioara. Designul pantalonilor este o combinatie intre stilurile: italian, britanic si canadian. Doua buzunare frontale care se inchid cu fermoar, Logo atasat pe partea din spate.Compozitie: 9% cotton, 3% elanstanMade in ItalyCuloare: N..
3.499,00RON
Fără TVA:3.499,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2 fabricati din materiale de calitate superioara cu un aer cool care pot fi purtati si la sala de sport   si  la iesirile cu prietenii. Sunt atasate doua buzunare laterale  si doua buzunare in spate. Au integrata banda alba.Culoare: NegruMaterial: lana, polieste..
3.149,00RON
Fără TVA:3.149,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2 fabricati din bumbac cu un aer cool care pot fi purtati si la evenimente  si iesirilor cu prietenii. Sunt atasate doua buzunare laterale  si doua buzunare in spate care au inchidere cu nasturi.Culoare: AlbMaterial: lana virgina, poliesterDSQUARED este o marca fondata in..
3.149,00RON
Fără TVA:3.149,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2 fabricati din bumbac cu un aer cool care pot fi purtati si la evenimente  si iesirilor cu prietenii. Sunt atasate doua buzunare laterale  si doua buzunare in spate care au inchidere cu nasturi.Culoare: NegruMaterial: lana virgina, elastanDSQUARED este o marca fondata in..
3.299,00RON
Fără TVA:3.299,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2 fabricati din bumbac cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor, dar si la sala de sport. Sunt potriviti pentru sezonul rece.Culoare: BleumarinCompozitie: Bumbac, poliesterDSQUARED este o marca fondata in 1995 de catre fratii gemeni canadieni Dean si Dan Caten. ..
1.899,00RON
Fără TVA:1.899,00RON
Pantaloni  Moose Knuckles sunt fabricati din materiale de inalta calitate foarte rezistente,   potriviti pentru a fi purtati in sezonul racoros. Sunt atasate doua buzunare in partea din fata si doua in partea din spate. Pe buzunarul lateral au logo specific brandului.Compozitie: ..
1.699,00RON
Fără TVA:1.699,00RON
Pantaloni  Moose Knuckles sunt fabricati din materiale de inalta calitate foarte rezistente,  potriviti pentru a fi purtati in sezonul racoros. Sunt atasate doua buzunare in partea din fata si logo specific brandului pe buzunarele atasate lateral.Compozitie: bumbacCuloare: Negru&..
1.799,00RON
Fără TVA:1.799,00RON
Pantaloni  Moose Knuckles sunt fabricati din materiale de inalta calitate foarte rezistente,   potriviti pentru a fi purtati in sezonul racoros. Sunt atasate doua buzunare in partea din fata si logo specific brandului.Compozitie: bumbacCuloare: Negru Moose Knuckles este..
1.499,00RON
Fără TVA:1.499,00RON
Afişare 1 - 12 din 160 (14 pagini)

pantaloni de lux pentru barbati

In momentul in care spunem "pantaloni" ne referim la alegerea zilnica, preferata de fiecare persoana. In aceasta subcategorie, veti regasi variante infinite ale marcilor importante de pe piata. De la pantalonii largi de la Palm Angels si Off White, la cei mai clasici de la Dsquared2, la cele sportive de la Dolce & Gabbana. Este imposibil sa nu gasesti pantalonii perfecti in oferta Capodopera12.

pantaloni pentru barbati de la branduri de top

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat