Cosul Tau

Pantaloni pentru femei

Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2  fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer casual care pot fi purtati si zilnic dar si la evenimente deosebite. Croiala este una lejera, sunt accesorizati cu logo specific brandului in partea din spate.Compozitie: poliester, polyurethaneCuloare: NegruDSQ..
2.799,00RON
Fără TVA:2.799,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2 fabricati din lana cu un aer casual care pot fi purtati si in timpul iesirilor cu prietenii dar si la evenimentele importante din viata ta. Sunt atasate doua buzunare laterale. In partea din spate este atasat logo . Compozitie:  lana, poliesterCuloare: NegruSlim CutDSQU..
3.499,00RON
Fără TVA:3.499,00RON
Pantaloni  Moose Knuckles sunt fabricati din materiale de inalta calitate foarte rezistente,   potriviti pentru a fi purtati in sezonul racoros. Sunt atasate doua buzunare in partea din fata si doua in partea din spate. Pe buzunarul lateral au logo specific brandului.Compozitie: ..
1.699,00RON
Fără TVA:1.699,00RON
Pantaloni  Moose Knuckles sunt fabricati din materiale de inalta calitate foarte rezistente,  potriviti pentru a fi purtati in sezonul racoros. Sunt atasate doua buzunare in partea din fata si logo specific brandului pe buzunarele atasate lateral.Compozitie: bumbacCuloare: Negru&..
1.799,00RON
Fără TVA:1.799,00RON
Pantaloni  Moose Knuckles sunt fabricati din materiale de inalta calitate foarte rezistente,   potriviti pentru a fi purtati in sezonul racoros. Sunt atasate doua buzunare in partea din fata si logo specific brandului.Compozitie: bumbacCuloare: Negru Moose Knuckles este..
1.499,00RON
Fără TVA:1.499,00RON
Brand: PALM ANGELS
PANTALONI PALM ANGELS -fabricati din poliester cu un aer casual care pot fi purtati si la birou dar si la iesirile in oras. Sunt atasate doua buzunare cin partile laterale si tot acolo au integrata o banda in culoare contrastanta multicolora. Logo-ul "Palm Angels" imprimat in culoarea alba.Made ..
2.199,00RON
Fără TVA:2.199,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2  fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer casual care pot fi purtati si in timpul plimbarilor, dar si la evenimentele importante din viata ta. In talie sunt accesorizati cu lant metalic care are logo specific brandului.Compozitie: poliester, poliuretanC..
2.499,00RON
Fără TVA:2.499,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2  fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer casual care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la evenimente deosebite. Croiala este una lejera, sunt accesorizati cu logo specific brandului in partea din spate.Compozitie: mixt lanaCuloare: NegruDS..
2.899,00RON
Fără TVA:2.899,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2 fabricati din bumbac cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor, dar si la evenimentele importante din viata ta. Sunt atasate doua buzunare laterale.  In lateral au integrata tape specifica brandului.Compozitie:  bumbac, poliesterCuloare: NegruDSQUARED..
2.899,00RON
Fără TVA:2.899,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONI DSQUARED2 fabricati din materiale calitative, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul iesirilor sau evenimentelor cu prietenii.  Sunt atasate benzi din piele cu insertii metalice ICON.Compozitie:  bumbac, poliester, pieleCuloare: NegruDSQUARED este o marca fondata in 199..
2.899,00RON
Fără TVA:2.899,00RON
Brand: DSQUARED2
PANTALONi SCURTI DSQUARED2 sunt fabricati din bumbac. Designul pantalonilor este unul clasic, se fac remarcati prin franjurii in care se finalizeaza lungimea.  Eticheta "DSQUARED" in culoarea neagra  in partea din spate.Compozitie: 98% bumbac, 2% elastanMade in ItalyCuloare: Denin ..
2.199,00RON
Fără TVA:2.199,00RON
Brand: PALM ANGELS
PANTALONI PALM ANGELS fabricati din poliester cu un aer casual.Pantaloni cu croiala larga cu doua dungi laterale de culoare alba.Sunt atasate doua buzunare in partile laterale  Logo-ul "Palm Angels" imprimat in culoarea alba.Compozitie: 100% poliesterMade in ItalyCuloare: VerdeFrancesco Rag..
1.999,00RON
Fără TVA:1.999,00RON
Afişare 1 - 12 din 60 (5 pagini)

pantaloni de lux pentru femei

In momentul in care spunem "pantaloni" spunem prima alegere preferata de fiecare persoana. In aceasta subcategorie, veti regasi variante infinite ale marcilor importante de pe piata. De la pantalonii eleganti de la Elisabetta Franchi, la pantalonii clasici de la Dsquared2 si cei de la Karl Lagerfeld, la cei de trening de la Dolce & Gabbana, Balmain sau multii altii. Este imposibil sa nu gasesti pantalonii perfecti.

pantaloni pentru femei de la producatori de top

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat