Cosul Tau

Despre Noi

Un business de familie care dureaza de ani de zile - Aceasta este povestea Capodopera by Elis  in cateva cuvinte.

 

Inca din anul 2002, Eli Tetruashvili a pus  bazele afacerii in Bucuresti  si a lansat magazinul  multibrand Capodopera by Elis. Anii au trecut si acum fiii lui, Shlomi  si Michael, sunt in spatele magazinului de branduri de lux care isi are acum locatia intr-un showroom imens de 900 de metri patrati in Bucuresti, pe Bulevardul Unirii, nr.12.

 Pentru ca si-au dorit intotdeauna sa isi depaseasca limitele si sa se dezvolte continuu,  au deschis doua francize importante din piata de moda de lux: DSQUARED2 si Elisabetta Franchi - ambele cu locatia in JW Marriott.

Echipa Capodopera by Elis este in continua dezvoltare dar ramane intotdeauna fidela clientilor pe care ii are alaturi de mult timp si cu care are o relatie bazata pe prietenie.

Garantam o experienta unica si servicii la cele mai inalte nivele, dar mai ales consultanta de stil  atunci cand este necesara.

 

Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing. Mai multe detalii puteti vedea in Politica de confidentialitate.

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat