Cosul Tau

DIOR

Brand: DIOR
SNEAKERS CHRISTIAN DIOR- sunt confectionati din materiale de inalta calitate, special creati pentru un outfit casual dar si sport care sa te puna in valoare. Talpa este confortabila si foarte rezistenta.Material: textilCuloare: NegruMade in ItalyDior este recunoscut inca din anii ’40 pentru col..
3.149,00RON
Fără TVA:3.149,00RON
Brand: DIOR
BLUZA CHRISTIAN DIOR - este confectionata din materiale de inalta calitate, special creata pentru un outfit casual - cu un design clasic, foarte confortabil. Logo atasat frontal.Material: bumbacCuloare: NegruMade in ItalyDior este recunoscut inca din anii ’40 pentru colectiile de lux pe ca..
3.999,00RON
Fără TVA:3.999,00RON
Brand: DIOR
SNEAKERS CHRISTIAN DIOR- sunt confectionati din materiale de inalta calitate, special creati pentru un outfit casual care sa te puna in valoare. Talpa este confortabila si foarte rezistenta. Logo print all over. Material: piele, cauciucCuloare: NegruMade in ItalyDior este recunoscut inca din&nb..
4.274,00RON 4.499,00RON
Fără TVA:4.274,00RON
Brand: DIOR
SNEAKERS CHRISTIAN DIOR- sunt confectionati din materiale de inalta calitate, special creati pentru un outfit casual care sa te puna in valoare. Talpa este confortabila si foarte rezistenta. Logo print all over. Material: piele, cauciuc Culoare: AlbMade in ItalyDior este recunoscut inca di..
4.899,00RON
Fără TVA:4.899,00RON
Brand: DIOR
SNEAKERS CHRISTIAN DIOR- sunt confectionati din materiale de inalta calitate, special creati pentru un outfit casual care sa te puna in valoare. Talpa este confortabila si foarte rezistenta. Logo print all over. Material: piele, cauciuc Culoare: RosuMade in ItalyDior este recunoscut inca d..
4.899,00RON
Fără TVA:4.899,00RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing. Mai multe detalii puteti vedea in Politica de confidentialitate.

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat