Cosul Tau

🌸Descopera reducerile de SPRING SALES. Transport gratuit in 24-48 ore!🌸

diesel

Diesel este un brand italian recunoscut pentru imbracamintea destinata tinerilor si accesoriilor super cool si fresh. Fondatorul brandului Este Renzo Rosso, geniul blugilor. Diesel se remarca prin campaniile de promovare indraznete si stilul inconfundabil.

Brand: DIESEL
GEANTA Diesel- sunt confectionata din piele si insertie logo in partea din fata. Inchiderea magnetica, curea de umar reglabila, buzunar cu fermoar in interior.Material:  PieleCuloare: RozDiesel este un brand italian recunoscut pentru imbracamintea destinata tinerilor si accesoriilor super cool ..
2.499,00RON
Fără TVA:2.499,00RON
Brand: DIESEL
GEANTA Diesel- sunt confectionata din piele si insertie logo in partea din fata. Inchiderea magnetica, curea de umar reglabila, buzunar cu fermoar in interior.Material:  PieleCuloare: ArgintiuDiesel este un brand italian recunoscut pentru imbracamintea destinata tinerilor si accesoriilor super ..
2.499,00RON
Fără TVA:2.499,00RON
Brand: DIESEL
GEANTA Diesel- sunt confectionata din piele si insertie logo in partea din fata. Inchiderea magnetica, curea de umar reglabila, buzunar cu fermoar in interior.Material:  PieleCuloare: NegruDiesel este un brand italian recunoscut pentru imbracamintea destinata tinerilor si accesoriilor super coo..
2.799,00RON
Fără TVA:2.799,00RON
Brand: DIESEL
GEANTA Diesel- sunt confectionata din piele si insertie logo in partea din fata. Inchiderea magnetica, curea de umar reglabila, buzunar cu fermoar in interior. Breteaua este sub forma de lant mat.Material:  PieleCuloare: NegruDiesel este un brand italian recunoscut pentru imbracamintea destinat..
2.499,00RON
Fără TVA:2.499,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

accesorii DIesel

accesorii DIesel

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat