Cosul Tau

🛍️15% EXTRA DISCOUNT la toate articolele de imbracaminte, folosind codul CADOU15🛍️

Barrow

Barrow emana un  spirit de tanar, liber si rebel in pas cu lumea digitala. Barrow incurajeaza sintagma “freedom” si cu siguranta te poate ajuta sa te deslantui.

Hanoracele Barrow, tricouri Barrow sunt unisex și pot fi purtate atât de barbati cat și de femei. Îmbrăcămintea Barrow se poate asorta foarte ușor dar se și poate accesoriza. 

Culorile folosite sunt fresh, pantalonii scurți Barrow se pot purta cu tricouri simple, sau Hanoracele Barrow se pot combina cu pantaloni lungi. Materialele folosite dar și designul lor oferă un plus de confort. 

Calitatea „Made in Italy” isi spune inca o data cuvantul.

Brand: BARROW
TRICOU BARROW este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Este accesorizat cu insertie in culoare contrastanta in partea din fata dar si in partea din spate.  Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bumbacCuloare: Negru*spalare manuala recomandataBarrow ..
539,00RON 599,00RON
Fără TVA:539,00RON
Brand: BARROW
PANTALONI SCURTI BARROW fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la sala de sport. Sunt atasate buzunare in lateral. Au print multicolor.Compozitie: BumbacCuloare: NegruBarrow emana un  spirit de tanar, liber s..
629,00RON 699,00RON
Fără TVA:629,00RON
Brand: BARROW
PANTALONI SCURTI BARROW fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la sala de sport. Au print specific brandului.Compozitie: bumbacCuloare: AlbBarrow emana un  spirit de tanar, liber si rebel in pas cu lumea digi..
719,00RON 799,00RON
Fără TVA:719,00RON
Brand: BARROW
PANTALONI SCURTI BARROW fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la sala de sport. Sunt atasate buzunare in lateral. Au print multicolor.Compozitie: BumbacCuloare: AlbBarrow emana un  spirit de tanar, liber si ..
629,00RON 699,00RON
Fără TVA:629,00RON
Brand: BARROW
PANTALONI SCURTI BARROW fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la sala de sport. Sunt atasate buzunare in lateral. Au print specific brandului.Compozitie: bumbacCuloare: PortocaliuBarrow emana un  spirit de t..
719,00RON 799,00RON
Fără TVA:719,00RON
Brand: BARROW
Camasa BARROW este confectionata din poliester de inalta calitate cu guler ascutit, maneci scurte. Este accesorizat cu insertii in culoare contrastanta all over. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: poliesterCuloare: Multicolor*spalare manuala recomandataBarrow emana un  spirit de ..
679,00RON 849,00RON
Fără TVA:679,00RON
Brand: BARROW
HANORAC  BARROW este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci lungi si gluga. Este accesorizat cu insertie in culoare contrastanta in partea din fata. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bumbacCuloare: NegruBarrow emana un  spirit de tanar, libe..
1.099,00RON
Fără TVA:1.099,00RON
Brand: BARROW
PANTALONI SCURTI BARROW fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la sala de sport. Sunt atasate buzunare in lateral. Au print multicolor.Compozitie: poliesterCuloare: NegruBarrow emana un  spirit de tanar,..
764,00RON 849,00RON
Fără TVA:764,00RON
Brand: BARROW
PANTALONI SCURTI BARROW fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la sala de sport. Sunt atasate buzunare in lateral. Au print multicolor.Compozitie: poliesterCuloare: VioletBarrow emana un  spirit de tanar..
764,00RON 849,00RON
Fără TVA:764,00RON
Brand: BARROW
PANTALONI SCURTI BARROW fabricati din materiale de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la sala de sport. Sunt atasate buzunare in lateral. Au print multicolor.Compozitie: BumbacCuloare: RozBarrow emana un  spirit de tanar, libe..
629,00RON 699,00RON
Fără TVA:629,00RON
Brand: BARROW
PANTALONI SCURTI BARROW fabricati din poliamida si elastan cu un aer cool care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la sala de sport.  Au print all over si logo atasat.Compozitie: BumbacCuloare: VioletBarrow emana un  spirit de tanar, liber si rebel in pas cu lumea..
539,00RON 599,00RON
Fără TVA:539,00RON
Brand: BARROW
PANTALONI SCURTI BARROW fabricati din poliamida si elastan cu un aer cool care pot fi purtati si in timpul plimbarilor dar si la sala de sport.  Au print all over si logo atasat.Compozitie: BumbacCuloare: AlbastruBarrow emana un  spirit de tanar, liber si rebel in pas cu lum..
539,00RON 599,00RON
Fără TVA:539,00RON
Afişare 1 - 12 din 108 (9 pagini)

haine si incaltaminte Barrow

imbracaminte si incaltaminte marca Barrow

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat