Cosul Tau

🍂10% EXTRA DISCOUNT folosind codul TOAMNA10🍂

Opening Ceremony

Opening Ceremony realizat de Carol Lim si Humberto Leon este o marca unica, invidiuala pentru fiecare regiune in parte, la fel cum sunt olimpiadele, de aici si numele brand-ului. Marca este exprimata diferit, intr-un mod specific. Brandul are influente ale stilului de strada din New York. Povestea a inceput intr-un showroom insa rapid a devenit un lifestyle global.

HANORAC  Opening Ceremony este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci lungi si gluga. Este accesorizat cu insertie  in culoare contrastanta in partea din spate si insertie in partea din fata. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bumbacCuloare: ..
1.499,00RON
Fără TVA:1.499,00RON
HANORAC  Opening Ceremony este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci lungi si gluga. Este accesorizat cu insertie  Cowboy Print in culoare contrastanta in partea din spate si insertie in partea din fata. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bu..
1.499,00RON
Fără TVA:1.499,00RON
HANORAC  Opening Ceremony este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci lungi si gluga. Este accesorizat cu insertie in culoare contrastanta in partea din spate si insertie in partea din fata. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bumbacCuloare: NegruO..
1.849,00RON
Fără TVA:1.849,00RON
HANORAC  Opening Ceremony este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci lungi si gluga. Este accesorizat cu insertie  Cowboy Print in culoare contrastanta in partea din spate si insertie in partea din fata. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bu..
1.499,00RON
Fără TVA:1.499,00RON
PANTALONI Opening Ceremony sunt fabricati din bumbac cu un aer casual care pot fi purtati si in timpul plimbarilor, dar si la sala de sport. Sunt prevazuti cu buzunare laterale si unul in partea din spate. In partea din fata au insertie trandafir.Compozitie:  bumbacCuloare: NegruOpeni..
1.649,00RON
Fără TVA:1.649,00RON
Pantaloni scurti Opening Ceremony fabricati din bumbac cu un aer casual care pot fi purtati si in timpul plimbarilor, dar si la sala de sport. Sunt atasate buzunare in lateral si in partea din fata are o insertie trandafir.Compozitie: 100% bumbacCuloare: AlbastruOpening Ceremony realizat ..
999,00RON
Fără TVA:999,00RON
SAPCA Opening Ceremony cu design clasic si print brand in culoare contrastanta atasat. Este foarte fresh si confortabila si se integreaza perfect in tinuta ta cool.Compozitie: 100% bumbacCuloare: Negru*este recomandata spalarea manuala.Opening Ceremony  realizata de Carol Li..
599,00RON
Fără TVA:599,00RON
TRICOU OPENING CEREMONY  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Este accesorizat cu insertie brand in culoare contrastanta in partea din fata si imprimeu colorat in partea din spate. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bumbacCuloare: Negru*..
849,00RON
Fără TVA:849,00RON
TRICOU OPENING CEREMONY  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Este accesorizat cu print in culoare contrastanta in partea din fata BOXES PRINT. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bumbacCuloare: Negru*spalare manuala recomandataOpening Ce..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
TRICOU OPENING CEREMONY  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Este accesorizat cu print in culoare contrastanta in partea din fata BOXES PRINT. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bumbacCuloare: Albastru*spalare manuala recomandataOpening..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
TRICOU OPENING CEREMONY  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Este accesorizat cu insertie brand in culoare contrastanta in partea din fata. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bumbacCuloare: Alb*spalare manuala recomandataOpening Ceremo..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
TRICOU OPENING CEREMONY  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Este accesorizat cu insertie brand in culoare contrastanta in partea din fata. Potrivit pentru sezonul calduros.Compozitie: bumbacCuloare: Negru*spalare manuala recomandataOpening Cere..
699,00RON
Fără TVA:699,00RON
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)

haine si incaltaminte Opening Ceremony

imbracaminte si incaltaminte Opening Ceremony

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat