Cosul Tau

🛍️ Iti oferim extra-reduceri la sute de produse!🛍️

Balmain

Balmain este brandul casei de moda de lux care a luat nastere in Franta fiind creata de Pierre Balmain in anul 1945. De-a lungul timpului, foarte multi designeri au contribuit la crearea colectiilor din casa de moda venind cu imbunatatiri, dar pastrand in acelasi timp amprenta lui Pierre Balmain ridicand astfel moda la un alt nivel!

Brand: BALMAIN
SNEAKERS BALMAIN - Confectionati din materiale de inalta calitate cu un design interesant si inovator si aerodinamic special creati ca sa fie confortabili. Compozitie: piele, piele intoarsa, cauciucCuloare: BeigeBalmain este brandul casei de moda de lux care a luat nastere in Franta fiind ..
3.699,00RON
Fără TVA:3.699,00RON
Brand: BALMAIN
SNEAKERS BALMAIN - Confectionati din materiale de inalta calitate cu un design interesant si inovator si aerodinamic special creati ca sa fie confortabili. Compozitie: piele, piele intoarsa, cauciucCuloare: AlbBalmain este brandul casei de moda de lux care a luat nastere in Franta fiind cr..
3.499,00RON
Fără TVA:3.499,00RON
Brand: BALMAIN
TRICOU BALMAIN -  confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Imprimeu logo mic  in culoare alba in partea frontala si insertie brand alba in partea din spate.Colectia Balmain nu cunoaste limite si poarta ca si semnatura sintagma "More is more!" ceea ce trans..
2.499,00RON
Fără TVA:2.499,00RON
Brand: BALMAIN
TRICOU BALMAIN - Dangerous T-shirt-  confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Imprimeu in culoare alba in partea din lateral si logo mic inserat in partea din spate.Colectia Balmain nu cunoaste limite si poarta ca si semnatura sintagma "More is more!" ceea ce t..
2.349,00RON
Fără TVA:2.349,00RON
Brand: BALMAIN
TRICOU BALMAIN confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte, imprimeu cu logo "BALMAIN"  in  partea din fata. Compozitie:  bumbacCuloare: PortocaliuBalmain este brandul casei de moda de lux care a luat nastere in Franta fiind creata de Pierre Bal..
1.899,00RON
Fără TVA:1.899,00RON
Brand: BALMAIN
TRICOU BALMAIN confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund si maneci scurte si gluga reglabila. Imprimeu grafic logo "BALMAIN" atasat in lateral.Compozitie: bumbacCuloare: AlbBalmain este brandul casei de moda de lux care a luat nastere in Franta fiind creata de Pierre Balmain in..
3.199,00RON
Fără TVA:3.199,00RON
Brand: BALMAIN
TRICOU BALMAIN - Dangerous T-shirt-  confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Imprimeu in  culoare neagra in partea din lateral si logo mic inserat in partea din spate.Colectia Balmain nu cunoaste limite si poarta ca si semnatura sintagma "More is more!" c..
2.349,00RON
Fără TVA:2.349,00RON
Brand: BALMAIN
TRICOU BALMAIN -  confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Imprimeu in culori contrastante in partea frontala.Colectia Balmain nu cunoaste limite si poarta ca si semnatura sintagma "More is more!" ceea ce transforma colectia in ceva interesant si neasteptat!Com..
2.249,00RON
Fără TVA:2.249,00RON
Brand: BALMAIN
SNEAKERS BALMAIN - Confectionati din materiale de inalta calitate cu un design interesant si inovator si aerodinamic special creati ca sa fie confortabili. Compozitie: piele, piele intoarsa, cauciucCuloare: NegruBalmain este brandul casei de moda de lux care a luat nastere in Franta fiind ..
3.499,00RON
Fără TVA:3.499,00RON
Brand: BALMAIN
SNEAKERS BALMAIN - BBold high-top sneakers -  Un concept nou exclusivist de incaltamine! Confectionati din materiale de inalta calitate cu un design interesant care a necesitat un an intreg de munca continua pana s-a ajuns la rezultatul final care este PERFECT! Este accesorizat cu prinderi..
3.999,00RON
Fără TVA:3.999,00RON
Brand: BALMAIN
SNEAKERS BALMAIN - BBold  high-top sneakers -  Un concept nou exclusivist de incaltamine! Confectionati din materiale de inalta calitate cu un design interesant care a necesitat un an intreg de munca continua pana s-a ajuns la rezultatul final care este PERFECT! Este accesorizat cu pr..
4.699,00RON
Fără TVA:4.699,00RON
Brand: BALMAIN
Curea BALMAIN este fabricata din piele cu design clasic care se poate purta ca si accesoriu la orice eveniment important. Catarama de prindere sub forma de logo este din metal.Compozitie:  pieleCuloare: NegruBalmain este brandul casei de moda de lux care a luat nastere in Franta fiind crea..
2.499,00RON
Fără TVA:2.499,00RON
Afişare 1 - 12 din 68 (6 pagini)

haine si incaltaminte Balmain

imbracaminte si incaltaminte marca Balmain

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat