Cosul Tau

☀️Descopera reducerile de SUMMER SALE. Transport gratuit in 24-48 ore!☀️

DUVETICA

Brandul de lux DUVETICA  a fost fondat de Stefano Rovoletto si Giampiero Vagliano in 2004. Denumirea este compusa din termenul specific francez pentru  pene de gasca gri si etica, etica fiind una din valorile primordiale ale brandului. Produsele sunt unele de lux, contemporane si practice.

Brand: DUVETICA
Geaca DUVETICA perfecta pentru sezonul racoros, cu gluga, maneci lungi.  Are un design cu doua buzunare laterale si inchiderea se face cu fermoar. Produsul are  inserata pe maneca placuta cu logo brand.Compozitie: poliamida, pene gascaCuloare: NegruBrandul de lux DUVETICA  a fost..
3.799,00RON
Fără TVA:3.799,00RON
Brand: DUVETICA
Geaca DUVETICA perfecta pentru sezonul racoros, cu gluga, maneci lungi.  Are un design cu doua buzunare laterale si inchiderea se face cu fermoar. Produsul are  inserata frontal placuta cu logo brand.Compozitie: poliamida, pene gascaCuloare: BleumarinBrandul de lux DUVETICA  a fo..
3.499,00RON
Fără TVA:3.499,00RON
Brand: DUVETICA
Geaca DUVETICA perfecta pentru sezonul racoros, cu gluga, maneci lungi.  Are un design cu doua buzunare laterale si inchiderea se face cu fermoar. Produsul are  inserat in partea din fata logo brand.Compozitie: poliamida, pene gascaCuloare: NegruBrandul de lux DUVETICA  a fost fo..
3.999,00RON
Fără TVA:3.999,00RON
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat