Cosul Tau

ESARFE BARBATI

ESARFA KARL LAGERFELD cu logo atasat all overCuloare: NegruMaterial: LanaColectiile KARL LAGERFELD stau sub semnatura artistului si designer-ului cu acelasi nume si poarta detalii subtile de finete si eleganta. KARL LAGERFELD a colaborat cu diferite case de moda printre cele mai cunoscute se remarca..
999,00RON
Fără TVA:999,00RON
ESARFA KARL LAGERFELD cu logo atasat frontal.Culoare: BleumarinMaterial: LanaColectiile KARL LAGERFELD stau sub semnatura artistului si designer-ului cu acelasi nume si poarta detalii subtile de finete si eleganta. KARL LAGERFELD a colaborat cu diferite case de moda printre cele mai cunoscute se rem..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
ESARFA KARL LAGERFELD cu logo atasat frontal.Culoare: Gri   Material: LanaColectiile KARL LAGERFELD stau sub semnatura artistului si designer-ului cu acelasi nume si poarta detalii subtile de finete si eleganta. KARL LAGERFELD a colaborat cu diferite case de moda printre cele mai cunosc..
799,00RON
Fără TVA:799,00RON
ESARFA KARL LAGERFELD cu logo atasat frontal.Culoare: Negru/AlbMaterial: LanaColectiile KARL LAGERFELD stau sub semnatura artistului si designer-ului cu acelasi nume si poarta detalii subtile de finete si eleganta. KARL LAGERFELD a colaborat cu diferite case de moda printre cele mai cunoscute se rem..
999,00RON
Fără TVA:999,00RON
Brand: OFF-WHITE
ESARFA OFF WHITE cu logo atasat frontal.Culoare: Verde PortocaliuOFF-WHITE este un brand de lux creat in Italia in anul 2012 de catre designerul american Virgil Abloh. Fiecare colectie OFF WHITE are la baza un anumit concept care este adaptat de la sezon la sezon. In colectia SS19 se regasesc elemen..
1.199,00RON
Fără TVA:1.199,00RON
Brand: OFF-WHITE
ESARFA OFF WHITE cu logo atasat frontal.Culoare: NeagraOFF-WHITE este un brand de lux creat in Italia in anul 2012 de catre designerul american Virgil Abloh. Fiecare colectie OFF WHITE are la baza un anumit concept care este adaptat de la sezon la sezon. In colectia SS19 se regasesc elemente grafice..
1.199,00RON
Fără TVA:1.199,00RON
Brand: PALM ANGELS
Esarfa PALM ANGELS, Neagra cu design clasic si logo "PALM ANGELS" in culoare contrastanta atasat. Compozitie: 100% bumbacCuloare: Negru*este recomandata spalarea manuala.Francesco Ragazzi s-a evidentiat si datorita cartii sale cu numele Palm Angels care cuprinde fotografii din cultura skat..
1.399,00RON
Fără TVA:1.399,00RON
Brand: OFF-WHITE
Fular DSQUARED2 cu logo atasat frontal.Culoare: NegruDSQUARED este o marca fondata in 1995 de catre fratii gemeni canadieni Dean si Dan Caten. Colectiile DSQUARED2 indraznete au ca atribute ornamentele impresionante si tesaturile rafinate imbinate cu influente moderne...
1.049,00RON
Fără TVA:1.049,00RON
Brand: OFF-WHITE
Fular DSQUARED2 cu logo atasat frontal.Culoare: NeagraDSQUARED este o marca fondata in 1995 de catre fratii gemeni canadieni Dean si Dan Caten. Colectiile DSQUARED2 indraznete au ca atribute ornamentele impresionante si tesaturile rafinate imbinate cu influente moderne...
999,00RON
Fără TVA:999,00RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Cookie-urile, precum si datele cu caracter personal, sunt importante pentru ca site-ul sa poata functiona in conditii optime. Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, foloseste cookies ca sa tina minte faptul ca v-ati inregistrat pe site, sa colecteze statistici anonime, sa va poata oferi functii avansate, precum si sa va livreze continut personalizat de marketing. Mai multe detalii puteti vedea in Politica de confidentialitate.

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat