Cosul Tau

☀️Descopera reducerile de SUMMER SALE. Transport gratuit in 24-48 ore!☀️

Paolo Pecora

Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricotajele de calitate superioara și designurile contemporane. Brandul ofera o gama de îmbracaminte și accesorii pentru bărbați, caracterizate printr-o estetica moderna si atenție la detalii. Colectiile lui Paolo Pecora prezinta  adesea linii cu detalii impresionante, țesaturi luxoase și o paleta de culori sofisticata. Brandul este recunoscut pentru abordarea inovatoare a sa.

Colecțiile lui Paolo Pecora includ de obicei o varietate de piese de tricotaje, cum ar fi pulovere, cardigane și pulovere, realizate din materiale premium precum lana, cașmirul și bumbacul. Pe lângă tricotaje, marca ofera și o selectie de imbracaminte exterioara, camasi si accesorii pentru a completa garderoba barbatului modern. Designurile lui Paolo Pecora sunt cunoscute pentru stilul lor contemporan, versatilitatea si atenția la detalii, facandu-le potrivite atat pentru ocazii casual, cat si pentru ocazii formale.

Brand: Paolo Pecora
Pantaloni Paolo Pecora fabricati din material de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor si la iesirile cu prietenii. Sunt atasate buzunare in lateral.Compozitie: BumbacCuloare: gri Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricota..
1.699,00RON
Fără TVA:1.699,00RON
Brand: Paolo Pecora
Pantaloni Paolo Pecora fabricati din material de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor si la iesirile cu prietenii. Sunt atasate buzunare in lateral.Compozitie: BumbacCuloare: negru Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru trico..
1.699,00RON
Fără TVA:1.699,00RON
Brand: Paolo Pecora
Pantaloni Paolo Pecora fabricati din material de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor si la iesirile cu prietenii. Sunt atasate buzunare in lateral.Compozitie: BumbacCuloare: Alb Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricota..
1.799,00RON
Fără TVA:1.799,00RON
Brand: Paolo Pecora
Pantaloni Paolo Pecora fabricati din material de calitate superioara, cu un aer fresh care pot fi purtati si in timpul plimbarilor si la iesirile cu prietenii. Sunt atasate buzunare in lateral.Compozitie: BumbacCuloare: Bleumarin Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru t..
1.799,00RON
Fără TVA:1.799,00RON
Brand: Paolo Pecora
Tricou Paolo Pecora- este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler polo. Se poate integra cu usurinta in tinuta ta casual.Compozitie:  bumbac. mataseCuloare: negru Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricotajele de calitate superioara și designurile c..
1.349,00RON
Fără TVA:1.349,00RON
Brand: Paolo Pecora
Tricou Paolo Pecora- este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler polo. Se poate integra cu usurinta in tinuta ta casual.Compozitie:  bumbac. mataseCuloare: Gri Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricotajele de calitate superioara și designurile con..
1.349,00RON
Fără TVA:1.349,00RON
Brand: Paolo Pecora
Tricou Paolo Pecora- este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler polo. Se poate integra cu usurinta in tinuta ta casual.Compozitie:  bumbacCuloare: Alb Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricotajele de calitate superioara și designurile contemporan..
899,00RON
Fără TVA:899,00RON
Brand: Paolo Pecora
Tricou Paolo Pecora- este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler polo. Se poate integra cu usurinta in tinuta ta casual.Compozitie:  bumbacCuloare: negru Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricotajele de calitate superioara și designurile contempor..
999,00RON
Fără TVA:999,00RON
Brand: Paolo Pecora
Tricou Paolo Pecora- este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund. Se poate integra cu usurinta in tinuta ta casual.Compozitie:  bumbacCuloare: alb/maro Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricotajele de calitate superioara și designurile cont..
999,00RON
Fără TVA:999,00RON
Brand: Paolo Pecora
Tricou Paolo Pecora- este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund. Se poate integra cu usurinta in tinuta ta casual.Compozitie:  bumbacCuloare: alb/negru Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricotajele de calitate superioara și designurile con..
999,00RON
Fără TVA:999,00RON
Brand: Paolo Pecora
Tricou Paolo Pecora- este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund. Se poate integra cu usurinta in tinuta ta casual.Compozitie:  bumbacCuloare: negru Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricotajele de calitate superioara și designurile contemp..
999,00RON
Fără TVA:999,00RON
Brand: Paolo Pecora
Tricou Paolo Pecora- este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund. Se poate integra cu usurinta in tinuta ta casual.Compozitie:  bumbacCuloare: verde Paolo Pecora este un brand italian de lux, cunoscut pentru tricotajele de calitate superioara și designurile contemp..
1.199,00RON
Fără TVA:1.199,00RON
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat