Cosul Tau

Marc Jacobs

Marc Jacob este unul dintre cei mai influenti designeri americani. A reusit sa pastreze unicitatea modei din New York cu toate creatile sale vibrante. Formele interesante, logo-ul specific, fac ca produsele sa fie cu adevarat speciale. Libera exprimare, confortul si creativitatea sunt aspecte ce descriu colectiile Marc Jacobs.

Brand: MARC JACOBS
Geanta MARC JACOBS  confectionata din piele  si insertie brand. Inchiderea se realizeaza cu fermoar, curea de umar  detasabila. Material: 100% Piele Culoare: Rosu Marc Jacob este unul dintre cei mai influenti designeri americani. A reusit sa pastreze unicitatea modei din New York cu t..
1.999,00RON
Fără TVA:1.999,00RON
Brand: MARC JACOBS
Geanta MARC JACOBS  confectionata din piele  si insertie brand. Inchiderea se realizeaza cu fermoar, curea de umar  detasabila. Material: 100% Piele Culoare: Violet Marc Jacob este unul dintre cei mai influenti designeri americani. A reusit sa pastreze unicitatea modei din New York cu..
1.999,00RON
Fără TVA:1.999,00RON
Brand: MARC JACOBS
Geanta MARC JACOBS  confectionata din piele  si insertie brand. Inchiderea se realizeaza cu fermoar, curea de umar  detasabila. Material: Piele, poliesterCuloare: Verde Marc Jacob este unul dintre cei mai influenti designeri americani. A reusit sa pastreze unicitatea modei din New Yor..
1.999,00RON
Fără TVA:1.999,00RON
Brand: MARC JACOBS
Geanta MARC JACOBS  confectionata din piele  si insertie brand. Inchiderea se realizeaza cu fermoar, curea de umar  detasabila. Material: 100% Piele Culoare: Albastru Dimensiuni: 19cm X 10cm X 6 cm Marc Jacob este unul dintre cei mai influenti designeri americani. A reusit sa pastreze..
1.799,00RON
Fără TVA:1.799,00RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

haine si incaltaminte Marc Jacobs

imbracaminte si incaltaminte Marc Jacobs

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat