Cosul Tau

🍂10% EXTRA DISCOUNT folosind codul TOAMNA10🍂

CHINAtown Market

Chinatown Market este un brand ce iese in evidenta prin stilul "streetwear”. Brandul are la baza cultura din Los Angeles si a fost  creat de Mike Cherman in 2014. Stilul pe care il adopta a creat o conexiune puternica intre oameni. Chinatown Market este adoptat de sportivi, vedete in voga, bloggeri si multi altii. Brandul produce piese de imbracaminte dar si accesorii. Puteti sa alegeti dintr-o gama variata de produse Chinatown Market, comandand de pe Capodopera, acestea ajung la dumneavoastra acasa in cel mai scurt timp posibil, beneficiind de transport gratuit! Te asiguram ca atunci cand alegi o piesa comercializata de noi te vei simti confortabil si cool. Materialele sunt fara dar si poate unele extrem de calitative si fresh. Fiindca esti iubitor de logo-uri si patch-uri colorate, iti punem la dispozitie noul brand Chinatown Market pe care il vei admira cu siguranta.

Tricou Chinatown Market  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Logo text in culoare contrastanta. Il poti asorta usor la perechea de jeans preferata alaturi de sneakersii tai de top.Compozitie: bumbac( spalare manuala recomandata)Culoare: AlbChinat..
399,00RON
Fără TVA:399,00RON
Tricou Chinatown Market  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Logo glob in culoare contrastanta. Il poti asorta usor la perechea de jeans preferata alaturi de sneakersii tai de top.Compozitie: bumbac( spalare manuala recomandata)Culoare: NegruChin..
399,00RON
Fără TVA:399,00RON
Tricou Chinatown Market  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Logo frontal  in culoare contrastanta. Il poti asorta usor la perechea de jeans preferata alaturi de sneakersii tai de top.Compozitie: bumbac( spalare manuala recomandata)Culo..
399,00RON
Fără TVA:399,00RON
Tricou Chinatown Market  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Logo frontal  in culoare contrastanta. Il poti asorta usor la perechea de jeans preferata si jacheta ta de lux.Compozitie: bumbac( spalare manuala recomandata)Culoare: NegruCh..
359,00RON 399,00RON
Fără TVA:359,00RON
Tricou Chinatown Market  este confectionat din bumbac de inalta calitate cu guler rotund, maneci scurte. Logo text in culoare contrastanta. Il poti asorta usor la perechea de jeans preferata alaturi de sneakersii tai de top.Compozitie: bumbac( spalare manuala recomandata)Culoare: NegruChin..
399,00RON
Fără TVA:399,00RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

haine CHINAtown Market

imbracaminte CHINAtown Market

WhatsApp Chat

WhatsApp Chat